Advertentie publiceren

Vrijstaand voormalig schoolgebouw met vier ruime slaapkamers, grote woonkamer en prachtige keuken.

€ 172.800
Oppervlakte 200 m²
Perceel 1102 m²
Aantal kamers 8 kamers

44052DD86 – Prachtig karakteristiek pand met de oude schoolkamer die een heerlijk ruime en zonnige woon/eetkamer oplevert met een nieuwe houtkachel. In de linkertoren (als je er naar kijkt) een ideale ruime familie keuken en op de eerste verdieping een enorme badkamer en slaapkamer met de zolder erboven om te verbouwen. Aan de andere kant (rechtertoren) op de begane grond een mooie, gezellige studeerkamer en een slaapkamer en badkamer beneden. en twee slaapkamers op de eerste verdieping. Nog een mooie zolderruimte erboven biedt meer mogelijkheden voor verdere slaapkamers als je een project wilt en de vaardigheden hebt om het renovatiewerk te doen.
Het huis is vrijstaand en omgeven door een eigen beheersbare tuin met een garage en préau (schuur met open zijkanten) om buiten te eten als het weer te warm is om in de zon te zitten.
Op slechts 51 km van de luchthaven van Limoges en 66 km van de luchthaven van Poitiers is deze woning gemakkelijk bereikbaar vanuit het Verenigd Koninkrijk

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 172.800
 • Type objectOnbekend
 • Kamers8
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-44052DD86

Locatie

Dit object ligt in Asnières-sur-Blour (86430), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod