Huis verkopen

Mooi stenen huis met drie slaapkamers, veel karakter en een fantastische onafhankelijke studio

€ 256.800
Oppervlakte 161 m²
Perceel 3942 m²
Aantal kamers 7 kamers

A21314JCC86 – Kom en bekijk deze charmante, stenen, drie slaapkamer woning in een rustig gehucht op slechts een paar minuten van het mooie dorp Moncontour, Vol van karakter en Franse landelijke charme, deze woning biedt de perfecte combinatie van het landelijke leven met het dorpsleven. Het heeft een mooie ontvangstruimte op dubbele hoogte met mezzanine en houtkachel. Een tweede ontvangstkamer met eiken balken en deuren naar de tuin en de grote ingerichte keuken/ontbijtkamer in landelijke stijl bieden veel leefruimte. Geniet van een drankje op het overdekte terras en ontspan in de rust van het omringende platteland. In de grote, prachtig beplante tuin vindt u niet alleen twee garages en twee grote schuren, maar ook een geweldig onafhankelijk atelier verdeeld over twee verdiepingen in een verbouwde schuur. Nu al perfect voor naaien, kunst of ambachtelijke activiteiten, maar met een beetje werk kan het worden omgebouwd tot een mooie gite.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 256.800
 • Type objectOnbekend
 • Kamers7
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A21314JCC86

Locatie

Dit object ligt in Aulnay (86330), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod