Huis verkopen

Object met zwembad in Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 79.500
Oppervlakte 138 m²
Perceel 845 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Dit karaktervolle, gedeeltelijk gerenoveerde gehuchthuis is een uitgelezen kans om een renovatie te voltooien die past bij je eigen specifieke behoeften en smaak. Er is al heel wat werk verricht, waaronder nieuwe houten vloeren en dubbele beglazing, een ingerichte keuken en een doucheruimte beneden. Het sanitair is klaar voor een nieuw verwarmingssysteem en er moet ook een septic tank komen (er is al een gat gemaakt voor de tank in de tuin aan de zijkant van het huis).

Op dit moment is de accommodatie op de begane grond als volgt ingedeeld: een grote woon/eetkamer, een keuken met een trap naar beneden naar een grote kelder plus een showroom met wastafel en toilet. Boven zijn drie slaapkamers en een familiebadkamer (met aansluiting maar niet geïnstalleerd). Aan het huis vast is een grote schuur die een nieuwe geëgaliseerde vloer nodig heeft en van hieruit is er een gang naar een kamer die als logeerkamer of kantoor kan dienen.

Het huis is te bereiken via een schuifpoort die geautomatiseerd kan worden en de tuin is gedeeltelijk aangelegd, waardoor er aan de voorkant van het huis een binnenplaats met grind is ontstaan met een volledig betegeld dompelbad. De rest van het terrein ligt aan de zijkant van het pand.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 79.500
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI70004

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Brux (86510), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod