Huis verkopen

Object met zwembad in Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 267.500
Oppervlakte 163 m²
Perceel 19042 m²

Deze fantastische vrijstaande woning met drie slaapkamers heeft alles! Gelegen in een zeer rustig gehucht zonder doorgaande weg, ligt het huis op slechts 3 km van het levendige dorp Charroux, met zijn bars, winkels etc., en op slechts 10 km van de marktplaats Civray met supermarkten en een tweemaal wekelijkse markt (dinsdag en vrijdag).

Op de begane grond komen we binnen in een grote eetkamer/keuken, en daarnaast is er de grote woonkamer, ideaal voor entertainment, met toegang tot de tuin/terras. Er is een slaapkamer beneden met ensuite doucheruimte/wc, nog een aparte wc en een bijkeuken.

Twee aparte trappen leiden naar de bovenverdieping, waar twee slaapkamers zijn, beide met eigen badkamer, een mezzanine en een kleine studeerkamer, die momenteel gebruikt wordt als vierde eenpersoonsslaapkamer.

Aan de achterkant van het huis is een grote schuur/garage en diverse kleinere bijgebouwen.

Het huis heeft iets minder dan twee hectare weiland, ideaal voor mensen met paarden of andere dieren, en er is nog een bijgebouw in dit gebied dat misschien kan worden verbouwd tot stallen of dierenverblijven (afhankelijk van de benodigde vergunningen). Er is een verharde parkeerplaats voor een camper of paardenbox.

In de tuin is een privéterras en een ingegraven zwembad met ruimte voor ligstoelen.

Kortom, een prachtig huis dat sympathiek is gerenoveerd met behoud van genoeg van het originele karakter!

Prijs inclusief makelaarskosten : 267.500 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 250.000 €
Inbegrepen koperscommissie: 7 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 267.500
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers4
 • ReferentieBVI66222

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Charroux (86250), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod