Huis verkopen

Object in Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 172.800
Oppervlakte 99 m²
Perceel 1998 m²

Dit charmante “Maison de Maître” staat te popelen om zijn oude glorie te herwinnen. Met een onmiskenbaar karakter en een bovenverdieping die klaar is voor renovatie (afhankelijk van de benodigde vergunningen) om aan je wensen te voldoen, biedt dit pand een groot potentieel, gelegen op een rustige locatie ondanks het feit dat het halfvrijstaand is. De voormalige bijgebouwen van de arbeiders kunnen ook worden verbouwd tot appartementen of veelzijdige ruimtes (onder voorbehoud van de nodige vergunningen). Een huis vol charme en mogelijkheden dat je zeker zal boeien.

Op de bovenverdieping biedt een ruime zolder met een plafondhoogte van meer dan 2 meter en zichtbare balken een levensvatbare renovatiemogelijkheid van meer dan 80m² om slaapkamers of andere ruimtes toe te voegen (afhankelijk van de nodige vergunningen). Dit “Maison de Maître” heeft echt potentieel voor kopers die op zoek zijn naar een renovatieproject en biedt een spannende onderneming.

Dit huis grenst aan de rustige rivier de Charente en wordt omringd door meren, waardoor een ware oase van rust ontstaat. Een ideale omgeving voor een rustige levensstijl.

Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over dit “Maison de Maître” boordevol potentieel en om een bezichtiging te regelen.

Prijs inclusief makelaarskosten : €172 800
Prijs exclusief makelaarskosten: €160 000
Inbegrepen koperscommissie: 8%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 172.800
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI71611

Locatie

Dit object ligt in Charroux (86250), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod