Huis verkopen

Object in Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 109.000
Oppervlakte 216 m²
Perceel 624 m²

Dit grote, goed ingerichte huis staat in een populair dorp, waar maandelijks een succesvolle markt wordt gehouden. De huidige eigenaren hebben het pand in de loop der jaren in fasen gerenoveerd, wat heeft geresulteerd in een groot familiehuis, maar met de juiste vergunningen zijn er vooruitzichten om een inkomen te verdienen met een bed & breakfastservice.

Bij binnenkomst in het huis word je verwelkomd in een grote ontvangstkamer, waar je een apart toilet en een bijkeuken vindt. Aan de linkerkant van de ontvangstkamer is een trap naar de grote, open woonkamer, bestaande uit een zitgedeelte, een eetgedeelte en een keuken. Een open trap leidt naar de overloop op de eerste verdieping, waar zich 2 grote slaapkamers bevinden, elk met een eigen en-suite doucheruimte. Een trap vanaf deze overloop leidt naar de zolder, die is verbouwd tot 2 slaapkamers en nog een doucheruimte.

Buiten is er een zeer overzichtelijke tuin, met extra opslagruimte in de vorm van 2 tuinhuisjes. In het dorp wordt eens per maand een grote markt gehouden, die erg populair is.

Een uitstekende kans voor een geweldige prijs!

Prijs inclusief makelaarskosten : 109 000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 100 000 €
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 9%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 109.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI75401

Locatie

Dit object ligt in Coulonges (86290), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod