Huis verkopen

Object met zwembad in Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 215.000
Oppervlakte 181 m²
Perceel 4503 m²

Dit grote vrijstaande huis met 4 slaapkamers ligt in een rustig gehucht en heeft geen inkijk. De ruime woning heeft wat TLC nodig omdat er al een aantal jaren niet meer in is gewoond en kan een prachtige woning worden. De accommodatie op de begane grond bestaat uit een ingerichte keuken die leidt naar een L-vormige woon-eetkamer met houtkachel. Deze kamer heeft balkenplafond en openslaande deuren naar buiten. Er is een badkamer beneden en een apart toilet, hal en serre.
De bovenverdieping bestaat momenteel uit 4 slaapkamers, een centrale studeerkamer, een toilet en een overloop. Met wat aanpassingen aan de binnenmuren kunnen er 3 grote slaapkamers, een badkamer en een kleinere studeerkamer gemaakt worden. Er moet binnen wat opgeknapt worden. Er is gekeken naar de daklekkage. De achtertuin is omgeven door uitzicht op het platteland. De grote aangebouwde schuur biedt opslagruimte voor meerdere voertuigen en een werkplaats.

Er is een ingegraven zwembad van 12m x 6m dat al een tijdje niet meer is gebruikt. Winkels en supermarkten op slechts 7 km afstand in Civray. Een nieuw drainagesysteem zal nodig zijn.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 215.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI64637

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Genouillé (86250), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod