Advertentie publiceren

Prachtige karaktervolle woning met tweede huis te huur in populair, pittoresk, aan de rivier gelegen dorp nabij

€ 139.000
Oppervlakte 195 m²
Perceel 1500 m²
Aantal kamers 12 kamers

A08944 – Dit is een prachtig eigenzinnig huis, vol met karakter en verrassende kleine details die echt geïnspireerd zijn. Het ligt absoluut in het hart van het dorp en biedt een ideaal uitkijkpunt om te zitten en een praatje te maken met alle inwoners die hun dagelijkse bezigheden doen.
Met twee slaapkamers in het eerste huis en nog eens drie slaapkamers in het huis ernaast, zou dit een ideaal huis zijn met een inkomen. Er zijn privé-tuinen achter het huis (aan de andere kant van een kleine weg) en gemeenschappelijke tuinen voor het huis.
Dit charmante dorp ligt aan de rivier de Vienne en heeft de beste (en mogelijk de oudste) bakkerij in de regio, een heerlijk openluchtzwembad in de prachtige gemeenschappelijke tuinen langs de oevers van de rivier met prachtige wandelingen en de mogelijkheid om te vissen.
Het marktstadje Lussac-les-Châteaux ligt op ongeveer 7 km afstand en heeft alle voorzieningen Lidl, Intermarché, Bricomarché en markten op donderdag en vrijdag. Poitiers ligt op ongeveer 40km

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 139.000
 • Type objectHuis
 • Kamers12
 • Slaapkamers5
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A08944

Locatie

Dit object ligt in Gouex (86320), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod