Huis verkopen

Object in Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 109.000
Oppervlakte 83 m²
Perceel 580 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Dit karaktervolle huis ligt aan de rand van het dorp Joussé en is ideaal als permanente woning of vakantiewoning. Op de begane grond vinden we een ruime keuken/eetkamer met houtkachel, een aparte woonkamer met een tweede houtkachel en een doucheruimte/wc voor de hele familie. Het huis heeft ook een slaapkamer beneden met een eigen doucheruimte en wc.

Boven is er een tweede tweepersoonsslaapkamer, bereikbaar via een mezzanine, die momenteel wordt gebruikt als derde tweepersoonsslaapkamer.

Buiten is er een zeer aangename binnentuin, ideaal om te ontspannen en met veel soorten bloemen, en een klein bijgebouw voor tuingereedschap. Aan de overkant van de kleine weg in het gehucht, op een groter stuk grond, is er een groter bijgebouw, een houtopslagplaats en twee aparte parkeerplaatsen voor maximaal drie auto’s.

Op loopafstand van een bakker en op slechts 15 km van de marktplaats Civray, met zijn supermarkten en andere winkels, zou dit huis het ideale buitenverblijf kunnen zijn.

Prijs inclusief makelaarskosten : 109.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 100.000 €
Inbegrepen koperscommissie: 9 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 109.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers2
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI70587

Locatie

Dit object ligt in Joussé (86350), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod