Huis verkopen

Object in Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 1.579.000
Oppervlakte 313 m²
Perceel 1140313 m²

Bij deze kans draait het allemaal om het land. Het geheel van gebouwen en land dat te koop is, biedt al zoveel – een biologische boerderij, een manege, een meer van 2 hectare, bos en nog veel meer.

De huidige eigenaren hebben er meer dan 20 jaar over gedaan om de 114 hectare grond volledig biologisch en zelflozend te maken en hoewel ze nu een succesvol biologisch akkerbouwbedrijf runnen, is er een enorm potentieel om het land op een andere manier te gebruiken. Het meer met zijn kleine stenen vissershuisje is ongeveer 2 hectare groot en zit vol met karpers. De grote manege en de vele goed onderhouden boerenpaden bieden vele mogelijkheden om te paardrijden zonder het landgoed te verlaten. Het uitgestrekte natuurlijke bos (en de hele boerderij) wordt volledig omringd door het eigen land van het landgoed en er lopen geen wandelpaden of openbare wegen doorheen.

Het kasteel heeft 6 slaapkamers (waarvan 2 en suite), een grote gracieuze entreehal, woonkamer, torenkamer, eetkamer, ontvangstkamer (waar momenteel de grote snookertafel staat) en serre. Diensttrappen leiden naar gewelfde kelders eronder en naar de bovenste verdieping met wat mogelijk dienstvertrekken waren.

Het kasteel is toegankelijk via een lange privéweg.
Aan de achterkant van het kasteel ligt de prachtige ommuurde tuin met gazons en heggen. Verderop heb je toegang tot de opslagschuren van de boerderij en toegangswegen naar de rest van het land.

Het landgoed heeft veel bijgebouwen, waaronder een koetshuis met 3 slaapkamers en een cottage met 3 slaapkamers die een opknapbeurt nodig heeft. De boerenschuren kunnen in aanmerking komen voor eventuele toekomstige woningbouwprojecten.

Mocht je besluiten dat het boerenbedrijf niets voor jou is, dan is dit landgoed geschikt voor vele andere zakelijke mogelijkheden, waaronder actieve vakanties met gites en glamping, of een rustig retraitecentrum.

Een wandeling over dit landgoed is de enige manier om echt te begrijpen wat er allemaal is gedaan om het land volledig organisch en zelflozend te maken. Oh, en het uitzicht is geweldig!

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Poitiers, op iets meer dan 1 uur rijden.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 1.579.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers6
 • Badkamers4
 • ReferentieBVI65115

Locatie

Dit object ligt in La Trimouille (86290), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod