Huis verkopen

Object in Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 424.000
Oppervlakte 508 m²
Perceel 403 m²

EXCLUSIEF VOOR BEAUX VILLAGES! Een uitgelezen kans om een pand te verwerven in het hart van La Trimouille, dat de afgelopen 13 jaar door de huidige eigenaar is gerund als een gite- en B&B-bedrijf. Het pand wordt verkocht met alle meubels en apparatuur die nodig zijn om het bedrijf voort te zetten, evenals de 2 websitedomeinen – klaar om te gaan!

Het pand was een van de oorspronkelijke hotels van het dorp. Het is sindsdien gerenoveerd en zit vol karakter, charme en sfeer.

Volledig uitgeruste keuken, ontbijt/eetkamer, woonkamer met houtkachel, entree/receptie, 13 slaapkamers voor 33 personen, inclusief een suite voor mensen met een handicap, 11 doucheruimtes, klein apart appartement voor de eigenaar, binnenplaats en buitenterras.

Het pand heeft ook een feestzaal, een extra vleugel voor renovatie (afhankelijk van toestemming) en een grot/kelder.

Het pand is ideaal gelegen in het centrum van Frankrijk, de huidige klantenkring komt uit alle hoeken van Frankrijk en het ontvangt passerende toeristen uit Europa die naar het noorden en zuiden reizen. Het heeft momenteel uitstekende beoordelingen op boekingssites.

Neem contact met ons op voor meer informatie en foto’s. Dit wordt momenteel gerund als een gite / bed and breakfast, een toekomstige eigenaar zou opnieuw de nodige vergunningen moeten aanvragen.

Prijs inclusief makelaarskosten : 424.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 400.000 €
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 6%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 424.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers13
 • Badkamers11
 • ReferentieBVI71550

Locatie

Dit object ligt in La Trimouille (86290), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod