Huis verkopen

Object in Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 185.000
Oppervlakte 130 m²
Perceel 4016 m²

Dit mooie huis staat op een perceel van 4000m2, is gebouwd in 1983 door de huidige eigenaren en heeft een prachtige veranda op het zuiden.

Het huis is een sous-sol woning, dus het belangrijkste woongedeelte bevindt zich op de 1e verdieping en de garage op de begane grond.

Op de 1e verdieping vind je een open keuken, eetkamer en woonkamer, die direct uitkomt op de veranda en aan de noordkant een balkon. Er zijn ook 3 slaapkamers op deze verdieping, een badkamer en een apart toilet.

In het sous-sol gedeelte van het huis is er nog een slaapkamer, een kantoor dat gebruikt kan worden als slaapkamer, een nieuwe douche en apart toilet, en een keuken beneden. Dit kan gemakkelijk worden gebruikt als een volledig zelfvoorzienend appartement.

Er is een groot terras met een elektrisch zonnescherm dat uitkijkt over de velden en de tuin van het huis, waar je veel fruitbomen en een mooie moestuin vindt.

Het huis heeft ook zonnepanelen die nog 10-15 jaar meegaan. Vorig jaar dekten deze panelen de hele elektriciteitsrekening en meer.

Het land is volledig omheind dus klaar voor honden en andere huisdieren, er is ook een omheind kippenhok.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 185.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI66300

Locatie

Dit object ligt in Lathus-Saint-Rémy (86390), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod