Huis verkopen

Object in Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 183.600
Oppervlakte 105 m²
Perceel 3120 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Een goed gepresenteerd huis in een klein gehucht met ruime bijgebouwen en ruimte voor ontwikkeling – jij beslist!
Dit goed onderhouden huis met 3 slaapkamers op een perceel van 3000m2 biedt vele mogelijkheden. Ideaal als gezinswoning weg van de drukke wegen en met een ruime tuin… of een kleinschalige boerderij waar je je eigen producten kunt verbouwen en dieren kunt houden… of een thuis voor een ambachtsman die kan profiteren van de ruime bijgebouwen… zoveel mogelijkheden!
De dubbele beglazing op de begane grond biedt een wasruimte/garderobe die leidt naar een ruime woonkeuken. Tegenover de hal is een ruime woonkamer met een houtkachel en panoramisch uitzicht op de tuin en het platteland daarachter. Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers met PVC dubbele beglazing, een badkamer en een apart toilet.

Buiten biedt een grote schuur talloze mogelijkheden en verdere bijgebouwen bieden mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding of productie.

Het huis staat op een royaal perceel, met de mogelijkheid om desgewenst een zwembad te installeren (afhankelijk van de benodigde vergunningen).

Een bezoek meer dan waard.

Prijs inclusief makelaarskosten : €189 000
Prijs exclusief makelaarskosten: €175 000
Koperscommissie inbegrepen: 8%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 183.600
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI71575

Locatie

Dit object ligt in Leignes-sur-Fontaine (86300), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod