Huis verkopen

Object in Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 268.817
Oppervlakte 300 m²
Perceel 2678 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Het huis ligt in een geweldig dorp en is volledig gerenoveerd met smaak.

De belangrijkste renovatie was de binnenisolatie van het hele huis en de installatie van ramen en deuren met dubbele beglazing.

Het huis is geclassificeerd B voor zijn DPE, wat zorgt voor comfort en gemoedsrust.

Alle kamers zijn uitgerust met SPLIT voor verwarming of airconditioning en worden aangedreven door drie warmtepompen. De installaties zijn recent. Het warme water wordt verwarmd via zonnepanelen dus weer extra efficiënt.

De keuken en de woonkamer (naast de split) zijn uitgerust met nieuwe pelletkachels.

Dit uitzonderlijke huis mag je niet missen; het biedt karakter en tegelijkertijd efficiëntie op zijn best.

Op de begane grond is er een keuken in oude boerderijstijl met een extra keuken aan de achterkant die zowel charme als praktisch is.

Aangrenzend is een woon/eetkamer met een geheel gerenoveerde badkamer met Italiaanse douche en apart toilet. Vanuit hier is er een grote woonkamer en een ruime bijkeuken/wasruimte combinatie.

Alle kamers hebben een dubbele blootstelling met uitzicht op de voorkant die een tuin heeft met bomen en verschillende charmante zithoekjes en aan de achterkant een uitzicht op de natuur terwijl het veel licht geeft. De achtertuin is groot en heeft een aparte achteringang, dus perfect voor toegang of het parkeren van een camper. Er zijn ook bijgebouwen en garages waardoor dit het perfecte pakket is.

Op de eerste verdieping zijn drie grote en gezellige slaapkamers, een woonkamer/bibliotheek en een badkamer. Het is toegankelijk via twee trappen, een formele en karakteristieke in de entree en de andere verborgen naast de keuken.

Op de tweede verdieping is nog een zolder van 100 vierkante meter beschikbaar, geïsoleerd, voorzien van dubbel glas en verwarming, klaar om ingericht te worden volgens jouw wensen (mogelijkheid voor drie extra slaapkamers of een grote woonkamer, afhankelijk van de benodigde vergunningen).

Tijdens je bezoek zul je nog veel meer charmante aspecten van het huis ontdekken: nieuwe vloertegels, parketvloeren, twee historische waterputten, bijgebouwen en een aangename en ideale woonomgeving.

Er is geen werk aan de winkel, je hoeft alleen maar je eigen stempel te drukken op deze verbazingwekkende vondst.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 268.817
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI69188

Locatie

Dit object ligt in L'Isle-Jourdain (86150), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod