Huis verkopen

Object in Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 250.000
Oppervlakte 146 m²
Perceel 45154 m²

#EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Karaktervolle boerderij geschikt voor paarden, een klein bedrijf of een permacultuurproject. Balken, open haarden, houtkachels, grote leefruimtes en 2 slaapkamers en een badkamer op de begane grond. Een klein deel van de zolder is momenteel verbouwd voor nog eens 2 slaapkamers en een kleine overloop die gebruikt wordt als kantoorruimte. De rest van de zolder is enorm en zou ruimte bieden voor extra slaapkamers en badkamers indien nodig (afhankelijk van de benodigde vergunningen). Aan het huis vast met een eigen toegang aan de voor- en achterkant is een bijgebouw dat een geweldig gite/vakantiehuisje zou kunnen worden (afhankelijk van de benodigde toestemming).
Het land is in goede staat, vlak, omheind en heeft een waterput en een vijver. Een enorme schuur van ongeveer 289m² biedt opslagruimte voor machines en hooi, met daarnaast bijgebouwen en stallen voor paarden en andere dieren.
Het toeristische stadje L’Isle Jourdain ligt op korte rijafstand.

Prijs inclusief makelaarskosten : 250.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 233.645 €
Inbegrepen koperscommissie: 7 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 250.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI66444

Locatie

Dit object ligt in L'Isle-Jourdain (86150), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod