Huis verkopen

Object met zwembad in Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 2.205.000
Oppervlakte 549 m²
Perceel 399641 m²

EXCLUSIEF VOOR BEAUX VILLAGES! Privé hoofdhuis plus huuraccommodatie, bar/restaurant en een groot meer in privébezit.

Een kans als deze is zeer zeldzaam!

Voor degenen die een groot meer willen bezitten, is dit een kans om die wens in vervulling te laten gaan. Dit prachtige meer van 84 hectare is geschikt voor een hele reeks recreatieve activiteiten, zowel voor privégebruik als voor diverse zakelijke toepassingen, retraites, waterskiën en jetskiën, wakeboarden, glamping/kamperen en nog veel meer.

Een ruime villa met 4 slaapkamers en 4 badkamers met mezzanine en uitzicht op het meer met grote terrassen, binnenzwembad en sauna definiëren het hoofdgebouw aan de kant van het meer. Een watermolen gerenoveerd tot twee gites met 2 slaapkamers, een bar/restaurant met volledige vergunning, bijgebouwen, een rustiek parkgedeelte en een parkeerplaats maken het geheel compleet.

Neem contact met ons op voor meer informatie en aanvullende foto’s. Alle toekomstige bedrijfsactiviteiten en potentiële gites zijn afhankelijk van de benodigde vergunningen.

Prijs inclusief makelaarskosten : 2 205 000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 2 100 000 €
Inbegrepen koperscommissie: 5%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 2.205.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers8
 • Badkamers8
 • ReferentieBVI73111

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in L'Isle-Jourdain (86150), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod