Huis verkopen

Object in Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 413.400
Oppervlakte 131 m²
Perceel 4751 m²

Deze onlangs gerenoveerde molen is gebouwd in de Charente-vallei en heeft veel charme. Het park wordt doorkruist door verschillende inhammen van de rivier de Charente. Tussen de zonnige en schaduwrijke delen zullen de toekomstige kopers geen gebrek hebben aan ruimte om te ontspannen en te genieten van deze uitzonderlijke omgeving.

De molen is ingericht op twee niveaus. Op de begane grond is er een ruime woonkamer met een design houtkachel en een volledig uitgeruste keuken. Aansluitend aan de woonkamer is een kantoor ingericht met een houtkachel, dat gemakkelijk een andere bestemming kan krijgen, afhankelijk van de wensen van de koper. Daarnaast is er een master suite met een eigen doucheruimte en toilet met directe toegang tot buiten en het molenpark. Een wasruimte completeert de begane grond.

Op de eerste verdieping leidt een lichte en luchtige overloop naar twee slaapkamers, een doucheruimte en een aparte wc.

Het huis ligt op 10 minuten van Ruffec en Civray, in een dynamische regio tijdens de zomermaanden (watersportcentra, maneges en historische dorpjes om te bezoeken).

Prijs inclusief makelaarskosten: 498 200
Prijs exclusief makelaarskosten: 470 000
Inbegrepen koperscommissie: 6%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 413.400
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI65828

Locatie

Dit object ligt in Lizant (86400), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod