Huis verkopen

Object met zwembad in Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 446.250
Oppervlakte 366 m²
Perceel 5438 m²

Dit prachtige stenen huis biedt een grote leefruimte en een apart bijgebouw dat gebruikt kan worden als gîte. Het ligt net buiten een klein dorpje tussen Ruffec en Civray.

We komen binnen via grote dubbele poorten in een zeer goed onderhouden tuin met verschillende fruitbomen en vegetatie. Op de begane grond komen we binnen in een hal met een originele stenen vloer, aan onze linkerkant hebben we een ingerichte keuken en eetkamer met een houtkachel, aan onze rechterkant hebben we een grote lichte woonkamer met dubbele blootstelling, en een tussenverdieping.

Op de eerste verdieping is er een apart toilet, 4 slaapkamers (waarvan één ensuite), een badkamer, en de mezzanine met een klein balkon dat toegang heeft tot een kleine zolderruimte.

Aan het huis vast zit een aparte annex met een woon/eetkamer met een badkamer en een kamer op de eerste verdieping. Een aangrenzende schuur met een verdieping, die eventueel kan worden verbouwd tot meer accommodatie (afhankelijk van de benodigde vergunningen), en een aangrenzende werkplaats.

Er is ook nog een schuur verdeeld in 2 aparte ruimtes, een met de olietank en de andere met een mezzanine die dienst doet als opslagruimte.

Dit alles op een prachtig omheind perceel, met een prachtig uitzicht over het landschap.

De woonkamer en de entreehal hebben toegang tot het zwembad, een kers op de taart !!!

We kunnen niet genoeg zeggen over dit huis, maak vandaag nog een afspraak om het zelf te zien!

Prijs inclusief makelaarskosten : 446.250 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 425.000 €
Inbegrepen koperscommissie: 5%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 446.250
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI70273

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Lizant (86400), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod