Huis verkopen

Te koop Landhuis met schuur in Luchapt – Vienne

€ 47.000
Oppervlakte 58 m²
Aantal kamers 5 kamers

Te koop is dit mooie landhuis met schuur in een gehucht in de gemeente Luchapt in de Vienne, Nouvelle Aquitaine.

Het gehucht is niet erg groot, en het huis, dat geheel gelijkvloers is, ligt in de hoofdtuin in het centrum, met een verdere tuin, schuur en garage aan de overkant van het kleine weggetje. Het is een rustig gehucht met een handvol huizen, maar u bent niet ver van grotere dorpen als Availles Limousine en L’Isle Jourdain.

De internationale luchthavens van Limoges en Poitiers voor dagelijkse vluchten naar verschillende Britse bestemmingen liggen op slechts een uur afstand. Het dichtstbijzijnde treinstation is Lussac Les Chateaux met treinverbindingen naar Limoges en Poitiers; de laatste biedt TGV-verbindingen naar Parijs, Bordeaux en andere Franse steden plus Brussel en Londen (via Lille).

De huidige eigenaar heeft het huis geërfd, en het moet worden opgeknapt, maar als het klaar is, is het een heerlijk hoofd- of vakantiehuis. De schuur kan als zodanig worden gebruikt, maar kan ook worden verbouwd tot een woning met 1 slaapkamer, met de juiste vergunningen.

Het huis beschikt over elektriciteit en water (er is ook bronwater); de afwatering geschiedt via een septic tank, die niet conform is, maar uitstekend werkt. Het dak is in redelijke staat, maar moet enigszins worden gerepareerd. Het heeft secundaire dubbele beglazing en een gasgestookte centrale verwarming met een gastank in de tuin. Breedband is beschikbaar.

Dit huis heeft werk nodig, de zolder geeft de mogelijkheid tot verdere uitbreiding, en het gehucht en de omgeving zijn prachtig.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 47.000
  • Type objectHuis
  • Kamers5
  • Slaapkamers2
  • ReferentieCB-13113

Locatie

Dit object ligt in Luchapt (86430), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

immoboulevard

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod