Huis verkopen

Object in Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 382.000
Oppervlakte 326 m²
Perceel 421 m²

Dit ruime appartement is een verborgen juweel in het centrum van Montmorillon, met tuin, garage en privélift. Het kan worden verbouwd tot een aantal kleinere appartementen als ontwikkelingsproject (afhankelijk van de benodigde
vergunningen).

Prachtige kamers met hoge plafonds (Haussmann-stijl), leistenen dak, decoratie van hoge kwaliteit.

Begane grond: een hal die leidt naar de lift en een andere naar 3 kamers; twee opslaggangen en aansluitend een prachtig bewerkte houten trap die toegang geeft tot alle verdiepingen.

1e verdieping: een hal die aan de ene kant leidt naar een master suite bestaande uit een grote slaapkamer met badkamer, kleedkamer en een aangrenzende slaapkamer met toilet; aan de andere kant nog een slaapkamer met eigen badkamer en kleine zitkamer, slaapkamer op de mezzanine, doucheruimte, toilet en doucheruimte (geschikt voor korte termijn verhuur). Hier tegenover ligt een zit/eetkamer van 70m2 met 3 open haarden, waarvan er een functioneel is, en een goed uitgeruste keuken van 25m2 die uitkomt op een terras van ongeveer 30m2.

2e verdieping: een overloop die leidt naar een grote badkamer en wasruimte; 3 slaapkamers tussen 19 en 25m2, waarvan een en suite met een kleine slaapkamer van 12m2 ernaast; en een zitkamer/werkkamer van 50m2.

De zolder kan worden verbouwd (afhankelijk van de benodigde vergunningen) en is geïsoleerd.

De lift bedient alle verdiepingen en heeft een capaciteit van 8 personen, waardoor het huis geschikt is voor mensen met beperkte mobiliteit.

Een garage voor 1 auto (met automatische deur gepland voor april 2023) met een terras met uitzicht op de tuin (wordt momenteel ingericht) gepland om een zwembad te ondersteunen (in de garage, stroom aangepast voor de installatie van een snellaadcontactdoos).

Aangrenzende privétuin met kleine moestuin, terras en groen, volledig omheind (stijl priesterstuin).

2 kelders. Condensatieketel op gas 2010, recente nieuwe besturingskaart en nieuw verwarmingslichaam. 3 elektrische warmwatertanks. Geschatte jaarlijkse energiekosten voor standaardgebruik: tussen 3000€ en 4500€ per jaar. Gemiddelde energieprijzen geïndexeerd tot het jaar 2022 (inclusief abonnementen). Waterontharder.

Dicht bij alle voorzieningen en winkels en rustige omgeving. Parkeerplaatsen op minder dan 5 m afstand inclusief oplader voor EV. Dubbele beglazing in heel PVC en sommige rolluiken. Balkons bij elk raam deur op de 1e verdieping (7).

Mede-eigendom zonder syndicus, op 2/3 voor deze eigenschap – andere 1/3 partner van de hoogste status

Prijs inclusief makelaarskosten : 380 000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 360 378 €
Koperscommissie inbegrepen: 6 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 382.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers6
 • Badkamers5
 • ReferentieBVI68398

Locatie

Dit object ligt in Montmorillon (86500), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod