Huis verkopen

Huis in Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 88.000
Oppervlakte 122 m²
Perceel 877 m²

Dit perfect gelegen huisje in de stad, maar toch rustig en afgelegen is nu beschikbaar. Het ligt aan het einde van een doodlopende straat, dus geen verkeer, alleen rust en stilte. Het heeft een mooie voortuin en voldoende parkeergelegenheid.
Het moet gerenoveerd worden, maar kan met de benodigde vergunningen omgetoverd worden tot het meest fantastische huis.
Het heeft momenteel een keuken, woon/eetkamer, twee slaapkamers, een badkamer (nieuw sanitair nodig) en een aparte wc. Er is een lager niveau dat bereikbaar is via een binnentrap en dat meer leefruimte zou kunnen bieden, waardoor het huis in wezen verdubbeld zou kunnen worden (afhankelijk van de benodigde toestemming). De benedenverdieping bevat momenteel een garage, kantoor en opslagruimte en komt uit op de achtertuin.
Bij dit object is het ook mogelijk om extra aangrenzend land en een enorme schuur te verwerven, waarover onderhandeld kan worden met dezelfde verkoper. Op dit moment heeft het pand een achtertuin van 755 m2 en een opslaggebouw aan de buitenkant.
Gunstig gelegen op loopafstand van een bloeiende stad met restaurants, bars, supermarkten, bakkers, banken, apotheken en andere winkels.
Kom en ontdek dit object en de geweldige mogelijkheden die het te bieden heeft.

Prijs inclusief makelaarskosten : 88 000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 80 000 €
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 10 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 88.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers2
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI69426

Locatie

Dit object ligt in Montmorillon (86500), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod