Huis verkopen

Object in Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 230.000
Oppervlakte 232 m²
Perceel 12607 m²

# Enorm potentieel met dit karakteristieke pand gelegen op minder dan 10 minuten van Montmorillon, momenteel 2 woningen, maar kan gemakkelijk 3 worden indien nodig (afhankelijk van de nodige vergunningen).

Het hoofdhuis bestaat uit 2 delen, die met elkaar verbonden zijn via een deur. Het 1e deel heeft een entree, wc, grote keuken/eetkamer/woonkamer, slaapkamer op de begane grond en badkamer ensuite. Het 2e deel heeft een keuken, eetkamer, woonkamer en op de 1e verdieping een kantoorruimte, slaapkamer en ensuite badkamer met douche.

Het tweede huis is geheel gelijkvloers en heeft een keuken, woonkamer, slaapkamer en doucheruimte, en zou ideaal zijn als gite (afhankelijk van de benodigde vergunningen) / inkomensverdiener / gezinsaccommodatie.

Het pand is licht, luchtig en momenteel ingericht voor paarden, met 4 paardenboxen, zadelkamer, schuilhut en hooiopslag, met bijna een hectare weiland.

Mooie tuinen, grote garage geschikt voor bestelwagens of campers, autogarage en andere kleinere bijgebouwen.

Volledig omheind en gelegen in een gehucht met discrete buren, op slechts een klein eindje rijden van Montmorillon en een uur van Poitiers en Limoges.

Prijs inclusief makelaarskosten : 230.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 214.954 €
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 7%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 230.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI73693

Locatie

Dit object ligt in Montmorillon (86500), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod