Huis verkopen

Prachtige gite op 10 hectare grond, in een rustige omgeving van het zuidelijke Loire-dal.

€ 899.900
Oppervlakte 865 m²
Perceel 96591 m²
Aantal kamers 30 kamers

A17776 – Dit uitzonderlijke complex uit de 14e eeuw is geschikt voor een grote gezinswoning, een toeristisch complex of een paardenactiviteit.
Een indrukwekkend en smaakvol gerenoveerd landhuis, met behoud van al zijn oorspronkelijke charme, rustig gelegen in een ongerept landschap. Het biedt 860 m² stijlvolle en comfortabele accommodatie, geschikt voor verschillende doeleinden: manege, gites, conferentiecentrum/evenementen/workshops, of glamping.
Het is heerlijk afgelegen maar niet afgelegen, op slechts 3 minuten van Monts sur Guesnes met alle voorzieningen. Ook de steden Richelieu, Loudun, Chinon, Saumur, Tours, Poitiers, Chatellerault zijn in minder dan een uur te bereiken.
De huidige gîtes en B&B activiteit (drie sterren) kan worden verkocht voor de meerprijs van 89.500€ FAI, inclusief meubilair, apparatuur (professionele keuken…), site en domeinnaam, referencing.
Informatie over de risico’s waaraan dit pand is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 899.900
 • Type objectOnbekend
 • Kamers30
 • Slaapkamers16
 • Badkamers13
 • ReferentieUF-A17776

Locatie

Dit object ligt in Berthegon (86420), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod