Huis verkopen

Object in Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 144.970
Oppervlakte 140 m²
Perceel 3025 m²

Dubbele voorgevelwoning, gelegen aan de rand van een dorp op loopafstand van voorzieningen. Met een geïsoleerde kelder op de begane grond, de leefruimte bevindt zich op de eerste verdieping. Het huis heeft een open haard in de woonkamer en een recent geïnstalleerde warmtepomp die radiatoren door het hele huis levert.

Op de hoofdverdieping is er een ruime keuken en eethoek, een hal die leidt naar drie slaapkamers (waarvan er een is omgebouwd tot kleedkamer), en een badkamer met een apart toilet. Het woongedeelte biedt toegang tot de grote kelder, met een ruimte voor de warmtepomp, een zomer- of tweede keuken en een garage voor twee auto’s.

Een van de hoogtepunten van dit huis is de kleine vijver onderaan de grote omheinde tuin, die een aangename ruimte biedt achter de boomgaard.

Het dorp biedt een bakker en restaurants, terwijl supermarkten, dokters en bouwmarkten op slechts 15 minuten rijden liggen in Montmorillon of Lussac les Chateaux. De luchthavens van Poitiers en Limoges liggen elk op ongeveer een uur rijden.

Prijs inclusief makelaarskosten : 144.970 €
Prijs exclusief makelaarskosten: 133.000 €
Inbegrepen koperscommissie: 9 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 144.970
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers4
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI70023

Locatie

Dit object ligt in Moulismes (86500), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod