Huis verkopen

Object in Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 90.000
Oppervlakte 100 m²
Perceel 1932 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Dit veelbelovende renovatieproject ligt in het hart van een schilderachtig dorp en biedt een opwindende kans om een woning op de begane grond om te toveren tot een stijlvolle woning met 2, 3 of 4 slaapkamers (afhankelijk van de benodigde vergunningen).
Dit pand ligt op slechts een steenworp afstand van het dorpscentrum, waar plaatselijke winkels en levendige bars een levendige gemeenschapsatmosfeer creëren. Het is een ideale plek voor wie op zoek is naar een mix van landelijke rust en modern comfort. De bestaande accommodatie bestaat uit twee slaapkamers, een woonkeuken, woonkamer, toilet, badkamer en een hal, allemaal gunstig gelegen op de begane grond. Een trap leidt naar een royale zolder met voldoende stahoogte, die mogelijkheden biedt voor extra woonruimte, afhankelijk van de benodigde vergunningen.
Het huis heeft een aangrenzende schuur, garage en diverse bijgebouwen, die extra ruimte bieden voor mogelijke uitbreiding of alternatief gebruik. Vrijstaande bijgebouwen bij het huis bieden nog meer mogelijkheden voor maatwerk.
Mis deze kans niet om een huis met enorm potentieel nieuw leven in te blazen en een droomhuis te creëren in een charmante dorpsomgeving. Neem vandaag nog contact met ons op om aan deze spannende renovatie te beginnen.

Prijs inclusief makelaarskosten : 90.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 81.000 €
Verkopers commissie inbegrepen : 9.000 €

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 90.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI73887

Locatie

Dit object ligt in Pressac (86460), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod