Advertentie publiceren

Prachtig gerenoveerd huis met 3 slaapkamers aan de rand van het dorp met binnenplaats en vrijstaande tuin zeer dichtbij

€ 144.500
Oppervlakte 136 m²
Perceel 354 m²
Aantal kamers 6 kamers

A14345 – Verscholen, buiten de gebaande paden, zult u blij zijn dit charmante huis te ontdekken, waarvan de voorgevel zo bescheiden is dat hij het prachtige interieur verhult. Zorgvuldig gerenoveerd om het oorspronkelijke karakter van dit prachtige stenen gebouw te behouden, met zichtbare stenen muren en balken, heeft dit huis ongelooflijk ruime kamers en een heerlijke energie.
LOCATIE Ongeveer 10 minuten lopen naar het hart van dit populaire dorp met drie cafés/bars/restaurants en ongeveer 50 meter naar de rivier waar een strand is om te zwemmen en een camping. Er is veel te doen in de omgeving, afgezien van de mogelijkheden die de rivier de Vienne biedt, zoals kanoën, vissen en mooie wandelingen langs de rivier.
Het vliegveld van Poitiers ligt op 45 km en dat van Limoges op 75 km en uitstekende wegen als u liever vanaf de veerhavens naar beneden rijdt.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 144.500
 • Type objectHuis
 • Kamers6
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A14345

Locatie

Dit object ligt in Queaux (86150), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod