Huis verkopen

Object in Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 99.000
Oppervlakte 241 m²
Perceel 2034 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Dit charmante vrijstaande dorpshuis heeft een grote, rustige, ommuurde tuin en was jaren geleden het dorpscafé. Het huis moet worden bijgewerkt en gerenoveerd (afhankelijk van de benodigde vergunningen), maar is bewoonbaar. Het huis ligt in een mooi rustig dorp, met een vriendelijke gemeenschap en is gelegen in de Vienne, op de grens van de Deux Sevres.
De begane grond bestaat uit een hal met trap naar de eerste verdieping, een grote woonkamer met ingebouwde studeerkamer, een badkamer met apart toilet, een grote keuken, evenals een kamer die in verbinding staat met de woonkamer, die momenteel wordt gebruikt voor opslag en het onderbrengen van de verwarmingsketel, maar die gemakkelijk kan worden gebruikt als eetkamer.
Het oorspronkelijke café heeft een eigen ingang aan de voorkant en bestaat uit twee ’theekamers’ die gerenoveerd moeten worden (afhankelijk van de benodigde vergunningen) en heeft ook een eigen toegang tot de tuin.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 tweepersoonsslaapkamers, waarvan 1 met aangrenzende douche/toilet, een aparte douche/toilet en een grote zolderruimte die vroeger werd gebruikt voor opslag en die zich boven het voormalige café bevindt.
Er is een afgesloten waterput aan de voorkant van het huis met een discrete poort naar de volgroeide achtertuin die een kleine boomgaard heeft en volledig omheind is door een muur, maar met toegang tot de weg via dubbele poorten. Er is een schuur met geïntegreerde garage, werkplaats en opslagruimte. Het huis is aangesloten op de riolering en heeft een buitentoilet. Het ligt op korte afstand van toeristische attracties zoals Futuroscope, Monkey World en de prachtige Puy du Fou.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 99.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers3
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI72307

Locatie

Dit object ligt in Saint-Jean-de-Sauves (86330), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod