Huis verkopen

Mooi gezinshuis met 4 slaapkamers, stallen, schuur en weiland, en prachtige tuinen

€ 299.000
Oppervlakte 160 m²
Perceel 26955 m²
Aantal kamers 6 kamers

A14335 – Een prachtige, gerenoveerde, 19e eeuwse boerderij met 6œ acres land & twee los-boxen, ideaal voor een ruitersgezin dat graag het goede leven op het Franse platteland wil leiden. Het huis is prachtig licht en ruim met vier slaapkamers, waarvan twee op de begane grond, en twee badkamers, een boven en een beneden. Het heeft een prachtige familie-eetkeuken en een elegante woonkamer met een mezzanine die aan drie kanten leidt naar de twee slaapkamers boven.
Er zijn prachtige tuinen met een ingegraven zwembad en een poolhouse met een bar.
Het huis ligt op een idyllische locatie, een rustig gehucht, ongeveer 20 minuten lopen buiten het dorp, en op slechts 3 km van het nabijgelegen dorp Verrières, dat alle voorzieningen heeft, waaronder een bakker en lokale supermarkt, evenals een paar restaurants en bars, artsen, tandartsen en een apotheek, enz. Het vliegveld van Poitiers ligt op 44 km, dat van Limoges op 100 km en de havens aan het westelijk Kanaal liggen allemaal tussen de 400 en 500 km, dus ongeveer vier tot vijf uur rijden.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 299.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers6
  • Slaapkamers4
  • Badkamers2
  • ReferentieUF-A14335

Locatie

Dit object ligt in Saint-Laurent-de-Jourdes (86410), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod