Advertentie publiceren

Huis met terras en tuin in het hart van Saint Savin. Veel mogelijke configuraties.

€ 88.000
Oppervlakte 208 m²
Perceel 309 m²
Aantal kamers 7 kamers

A17182 – De bovenste verdieping van dit huis is momenteel extern toegankelijk en kan een inkomen uit verhuur opleveren of in het hoofdgebouw worden opgenomen om ruime accommodatie te bieden. Veel mogelijkheden!
Het hoofdhuis heeft twee slaapkamers, een ingerichte keuken met toegang tot het terras en de tuin, eetkamer, prachtige woonkamer, grote hal op de begane grond, badkamer, WC en goede opslagruimtes. Een enorme kelder met garage, werkplaats en stookruimte. Er is een grote tweede garage met werkruimte, kelder. De beschutte tuin met een terras is perfect voor die lange zonnige dagen.
Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers (deze kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt als dit deel van het pand wordt verhuurd) waarvan één met douche, badkamer en aparte WC. Toegang tot een grote zolder die nog meer woonruimte kan bieden.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 88.000
 • Type objectHuis
 • Kamers7
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A17182

Locatie

Dit object ligt in Saint-Savin-sur-Gartempe (86310), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod