Huis verkopen

Object in Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 172.800
Oppervlakte 200 m²
Perceel 354 m²

Een heel bijzonder geheel van twee huizen, gescheiden door een binnentuin, met een rijk artistiek erfgoed dat de Boheems in je zal aanspreken.

De charme van het oude huis zie je terug in de open haarden, de stenen muren en de balkenplafonds, met gerenoveerde slaapkamers en badkamers. Dit gebouw is gebruikt als privé kunstgalerie en als bed & breakfast – de indeling leent zich voor veel verschillende mogelijkheden en zou ideaal zijn als hoofd- of tweede woning.

In het centrum van de stad en dicht bij alle voorzieningen, bestaat dit pand van bijna 280 m² uit twee gebouwen:

– Het eerste huis van 78 m² heeft een hal die leidt naar een grote keuken en een kleine woonkamer op de begane grond. Een mooie trap leidt naar twee slaapkamers van 15 en 17m² en een kleine badkamer.

De binnentuin verbindt de twee huizen en biedt schaduw en rust om te ontspannen of rustig na te denken. Hij biedt toegang tot het oudere gebouw, dat ook een eigen ingang heeft.

– Het tweede huis (uit de 18e eeuw) van ongeveer 200m² biedt op de begane grond 2 kamers en 1 slaapkamer met badkamer, wasruimte en kelder, op de 1e verdieping is er een grote woonkamer met open haard, 2 slaapkamers met een badkamer met douche, een master suite met een badkamer inclusief jacuzzi en op de 2e verdieping is er nog een slaapkamer en een zolder. Dit huis heeft ook een kelder.

Prijs inclusief makelaarskosten : €225 000
Prijs exclusief makelaarskosten: €210 281
Inbegrepen koperscommissie: 7 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 172.800
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers6
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI66728

Locatie

Dit object ligt in Saint-Savin-sur-Gartempe (86310), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod