Huis verkopen

Object in Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 389.000
Oppervlakte 500 m²
Perceel 1387 m²

Met trots presenteren wij u dit prachtige 16e eeuwse pand, gelegen in het hart van Saint Savin. Het huis biedt grote volumes, met een totaal van ongeveer 500m2 bewoonbare ruimte, en een potentieel voor 2 volledig gescheiden gîtes. Een van de schuren zou eventueel gerenoveerd kunnen worden tot een extra gîte.

Als je het huis binnenkomt, word je begroet door een prachtige keuken, met originele elementen die ondanks het werk nog steeds in het huis aanwezig zijn. Verder heb je links een doucheruimte en rechts de eerste van twee zitkamers. Dan heb je een grote eetkamer en de tweede zitkamer. Een apart toilet is hier toegankelijk. Er is ook een slaapkamer en een bibliotheek op de begane grond.

Op de bovenverdieping vind je 3 slaapkamers, waarvan er een momenteel wordt gebruikt als kantoor. Twee van de slaapkamers hebben inloopkasten en een heeft een eigen badkamer. Er kan nog een slaapkamer en badkamer worden gebouwd aan het eind van de hal, waar water en leidingen al aanwezig zijn.

Het eerste van de aparte huizen heeft een zit/eetkamer, keuken, doucheruimte en boven 2 slaapkamers. Het andere aparte huis is ook zelfvoorzienend en heeft een keuken, bijkeuken, slaapkamers en zitkamers.

Buiten, terwijl je in het centrum van Saint Savin bent, heb je nog steeds een tuin van 800m2, die volledig ommuurd is. Er wordt ook een garage verkocht bij dit huis.

Video tour binnenkort beschikbaar.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 389.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers9
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI62633

Locatie

Dit object ligt in Saint-Savin-sur-Gartempe (86310), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod