Huis verkopen

Object in Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 80.000
Oppervlakte 107 m²
Perceel 194 m²

Dit huis met twee verdiepingen biedt een goed ontworpen indeling, perfect voor een gezin dat op zoek is naar een thuis of een vakantiebestemming.

Op de begane grond word je verwelkomd door een ruime gecombineerde keuken/eetkamer. Aan je linkerhand is een toilet en bijkeuken. Aan de rechterkant vind je een comfortabele woonkamer. Tot slot is er een slaapkamer, perfect voor gasten, of anders een mogelijke eetkamer met slechts een verandering van meubilair.

Op de eerste verdieping wacht een goed verlichte overloop, die dienst doet als een geweldige plek voor ontspanning of een klein kantoor aan huis. Op deze verdieping zijn twee charmante slaapkamers, elk met een eigen en rustige ruimte. Dit niveau wordt gecompleteerd door een doucheruimte en een toilet.

Buiten beschikt het pand over een gedeelde binnenplaats aan de voorkant, waar je heerlijk kunt genieten van de frisse lucht.

Het huis ligt in het hart van Saint Savin, vlakbij de rivier en de abdij, dus je bent omringd door geschiedenis en natuur. Winkels, scholen en artsen in de buurt.

Er is een videotour beschikbaar. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en alle mogelijkheden te ontdekken.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 80.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers2
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI71214

Locatie

Dit object ligt in Saint-Savin-sur-Gartempe (86310), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod