Huis verkopen

Object in Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 187.500
Oppervlakte 229 m²
Perceel 662 m²

Karakteristiek huis van grote waarde in een rustig gehucht op korte rijafstand van alle voorzieningen in het marktplaatsje Civray.
Op de begane grond zijn twee grote ontvangstruimten, waarvan de ene een zitkamer met balken en een houtkachel is en de andere met de trap en een raam op plafondhoogte. Er is een aparte inbouwkeuken met veel opbergruimte, een eiland en inbouwapparatuur. Deze heeft een aangrenzende knusse ruimte met een Godin houtkachel. Een bijgebouw biedt een ruime bijkeuken, een toilet, een zonnige serre, twee slaapkamers en een badkamer. Boven, onder de houten balken, zijn nog twee slaapkamers en een familiebadkamer. Gemakkelijke toegang vanaf de tussenverdieping naar een grote zolderruimte die gedeeltelijk is omgebouwd. De tuinen zijn vlak en er is parkeergelegenheid.
Dit huis heeft weinig tot geen werk nodig. Verwarmd door kachels en moderne elektrische radiatoren. Het heeft dubbele beglazing. Potentieel voor inkomsten en geschikt voor gehandicapten. Op de fiets naar supermarkten en 3 km naar alle voorzieningen in Civray. Bezichtiging aanbevolen.

Prijs inclusief makelaarskosten: 214 000
Prijs exclusief makelaarskosten: 200 000
Inbegrepen koperscommissie: 7%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 187.500
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI67357

Locatie

Dit object ligt in Savigné (86400), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod