Advertentie publiceren

Charmant huis met drie slaapkamers en aparte tuin in het hart van dit mooie dorp.

€ 68.000
Oppervlakte 104 m²
Perceel 210 m²
Aantal kamers 7 kamers

A13450 – Prachtig karaktervol, stenen huis aan een rustige doorgaande weg midden in het dynamische dorp Usson-du-Poitou. Met twee ruime slaapkamers en een kleine bijslaapkamer en drie badkamers is dit huis geschikt voor een alleenstaande, een stel of een klein gezin, met alle voorzieningen op loopafstand.
Deel uitmakend van ‘La Cité Pluvillière’ opgericht in 1873 voor arbeiders van het dorp, is dit een van de oorspronkelijke ambachtelijke&#8217s huisjes. De omliggende straten zijn erg rustig en mooi met een echt leuk buurtgevoel.
Usson-du-Poitou heeft een goed aanbod van winkels, waaronder een grote bakker, een Spar gemakswinkel, een bank, een kapper, twee restaurants en twee bars, verzekeringsmakelaars, en twee basisscholen, een staats- en een particuliere.
Dichtstbijzijnde marktplaatsen zijn Gençay (16km) en Civray (25km). Dichtstbijzijnde luchthavens zijn Poitiers (45km) & Limoges (80km)

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 68.000
 • Type objectHuis
 • Kamers7
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A13450

Locatie

Dit object ligt in Usson-du-Poitou (86350), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod