Huis verkopen

Object in Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 306.020
Oppervlakte 248 m²
Perceel 297 m²

Dit prachtig gerenoveerde herenhuis heeft veel te bieden! Het is gelegen in het kleine stadje Valence en Poitou, met alle voorzieningen op loopafstand, gemakkelijke toegang tot de hoofdweg N10 en op slechts 30 minuten van de stad Poitiers.
Dit zeer ruime familiehuis heeft 3 woonlagen en een kelder. De begane grond bestaat uit een entree, een zeer grote woon/eetkamer met open haard, een grote keuken met directe toegang tot de tuin, een slaapkamer ensuite, een apart toilet, een kantoor en een wasruimte.
Op de eerste verdieping leidt een hal met een prachtige houten vloer naar 4 ruime slaapkamers (waarvan een met dressing), een grote badkamer en een apart toilet.
Er zijn twee aparte trappen, de eerste set leidt direct naar een andere kamer met een radiator en een werkplaats die kan worden omgebouwd tot nog een slaapkamer.
De tweede set trappen leidt naar drie aparte grote zolderruimtes, die zouden kunnen dienen als extra slaapkamer of opslagruimte.
Er is ook een kelder en een stookruimte in de kelder.
Het huis is goed geïsoleerd en heeft dubbele beglazing, het dak is onlangs gedaan en er is ook een nieuwe verwarmingsketel. Alles op riolering!

Wat wil je nog meer? Dit prachtige huis is klaar om in te trekken, zonder dat er extra werk nodig is.
Maak vandaag nog een afspraak!

Prijs inclusief makelaarskosten: 306 020
Prijs exclusief makelaarskosten: 286 000
Koperscommissie inbegrepen: 7%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 306.020
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI67750

Locatie

Dit object ligt in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod