Huis verkopen

Groot huis met 9 kamers, waaronder 5 slaapkamers, twee woonkamers, twee eetkamers, schuur, erf en o

€ 205.250
Oppervlakte 244 m²
Perceel 772 m²
Aantal kamers 9 kamers

A21147SR86 –
Dit pand is gewoonweg buitengewoon, met onmiskenbaar succes als gerenommeerd pension (beoordeeld met een 9,7 op Booking.com). Het biedt echter veel meer dan dat, want het is ideaal voor het creëren van een charmant familiehuis. Met zijn ruime en onberispelijk onderhouden leefruimtes, edele materialen en twee prachtige open haarden zal dit verblijf u betoveren vanaf het moment dat u het ziet. U zult betoverd zijn door de vijf royale slaapkamers, elk met een eigen badkamer, evenals de twee salons en twee eetzalen, perfect voor momenten van samenzijn. De binnenplaats van grind met de centrale fontein, de grote hangar die plaats biedt aan meerdere auto’s en de mooie rode poort geven het geheel een extra karakter. Een echt zeldzaam juweeltje dat u onmiddellijk voor zich zal winnen. Mis deze oprechte kans niet.
Informatie over de risico’s waaraan dit pand is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 205.250
  • Type objectHuis
  • Kamers9
  • Slaapkamers5
  • Badkamers4
  • ReferentieUF-A21147SR86

Locatie

Dit object ligt in Voulême (86400), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod