Huis verkopen

Vakantiewoning op vakantiepark Château Cazalères Zuid Frankrijk

€ 122.500
Oppervlakte 75 m²
Perceel 370 m²
Aantal kamers 4 kamers

Villa 75

Algemeen: Deze goed onderhouden vakantiewoning is gelegen op een mooi perceel in het rustige hogere deel van het park en heeft een prachtig uitzicht. De woning is sfeervol ingericht, zeer verzorgd en goed onderhouden. De ruime tuin is ook zeer kindvriendelijk waardoor deze woning ook erg geschikt is voor een gezin met kinderen.

Tuin: De ruimte tuin is voorzien van tuintafel met 6 stoelen. Meerdere ligbedden/ stoelen zijn aanwezig. Schaduw kan worden verkregen middels het elektrische zonnescherm. De toegang tot de tuin verkrijg je vanuit de woonkamer via de schuifpui met hordeur

Indeling: De entree biedt toegang tot de ouder slaapkamer, separaat toilet, vernieuwde badkamer en de woonkamer.

Slaapkamers: Er zijn 3 slaapkamers waarvan 2 op de begane grond en 1 op de eerste etage. De ouderslaapkamer is voorzien van een elektrisch verstelbare boxspring. Er is een kledingkast aanwezig, Grenzend aan de keuken ligt de 2e slaapkamer met twee 1-persoons boxsprings, een brede ladekast en een kapstok voor de kleding. De 3e slaapkamer is op de 1e verdieping en beschikt over twee 1-persoonsbedden, een ladekast en een kapstok. Deze slaapkamer is voorzien van een laminaat vloer

Badkamer: De badkamer is in 2023 geheel vernieuwd. Is voorzien van een inloopdouche, modern wastafelmeubel met bergruimte, grote spiegel en stopcontact .

Keuken: De nette open keuken beschikt over een nieuwe vaatwasser (2023), gasfornuis, afzuigkap, oven/combimagnetron, Senseo koffiezetapparaat en 2 koelkasten waarvan 1 met vriesvak.

Woonkamer: De woonkamer is sfeervol ingericht en heeft een zithoek met 2 zitbanken. Er is een smart TV aanwezig. De gehele beneden verdieping is voorzien van een plavuizen vloer. De eethoek bestaat uit een 4-persoons rechthoekige tafel met 4 stoelen. Hier is de vitrinekast geplaatst welke is voorzien van voldoende serviesgoed.

Overige zaken: De begane grond heeft vloerverwarming, op de verdieping radiator. Aan de voorkant is een berging waarin de wasmachine, droger en C.V. staan opgesteld.

Voor fotoreportage zie video of klik hierboven op de titel Villa 75

 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 122.500
  • Type objectHuis
  • Kamers4
  • Slaapkamers3
  • Badkamers1

Faciliteiten

  Centrale verwarming
  Zwembad

Video

Locatie

Dit object ligt in Daumazan-sur-Arize (09350), in Ariège (regio Occitanie).

Contact opnemen

Chateau Cazaleres


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod