Huis verkopen

Object in Ariège, Occitanie

€ 395.000
Oppervlakte 400 m²
Perceel 800 m²

Hier hebben we iets heel bijzonders: een substantiële karakterwoning met veel charme en originele kenmerken in het hart van een levendig dorp, op 20 minuten van Mirepoix.

Het is momenteel verdeeld in 3 huizen, met een totale oppervlakte van 550m2 + een grote en rustige tuin met uitzicht op de Pyreneeën.

De zolders, kelderruimtes en een 4e huis van 60m2 boven de garage kunnen gemakkelijk worden verbouwd tot extra woonruimtes.

De eigenaar heeft de houten balken, de eikenhouten trappen en het zichtbare metselwerk binnen liefdevol gerestaureerd om het oorspronkelijke karakter te versterken.

Alle voorzieningen liggen op een steenworp afstand: cafés, restaurant, slager, supermarkten, apotheek, artsen, bank, bakker, postkantoor en een wekelijkse markt. Voor natuurliefhebbers zijn wildzwemmen, bos- en meerwandelingen dichtbij, en skiën op minder dan een uur rijden.

Het huis heeft een fantastisch inkomstenpotentieel, maar kan ook een heel groot familiehuis worden. Mis de kans niet om dit substantiële pand met terrein in het hart van een gewild en charmant dorp te bezitten.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 395.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers10
  • ReferentieBVI63082

Locatie

Dit object ligt in Mirepoix (09500), in Ariège (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod