Huis verkopen

Prachtige villa in Californische stijl van 194m2 met tuin, zwembad, tuin op een rustige locatie

€ 625.000
Oppervlakte 194 m²
Perceel 1375 m²
Aantal kamers 4 kamers

A21175CST11 – Prachtige moderne villa gelegen op een perceel van 1375m2 in het populaire dorp Argeliers.
Deze prachtig gepresenteerde woning gebouwd in 2014 biedt een ruime lichte woonkamer van 88m2 met hoge plafonds, geïntegreerde moderne strakke volledig uitgeruste keuken met centraal eiland. Drie grote ensuite slaapkamers met Italiaanse stijl doucheruimtes.De prachtige aangelegde tuin staat vol met
mediterrane planten en bomen, plus u heeft een prachtig 11m lengte zout water zwembad met een waterval. U heeft ook een 25m2 garage en voldoende parkeergelegenheid. Het pand profiteert van omkeerbare airconditioning, zonnepanelen voor wederverkoop, thermodynamische ketel, waterontharder, alarmsysteem en domoticasysteem. Het pand kan volledig gemeubileerd worden verkocht. Een werkelijk prachtige woning in een rustige locatie , kom en bezoek !!!
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 625.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers4
  • Slaapkamers3
  • Badkamers3
  • ReferentieUF-A21175CST11

Locatie

Dit object ligt in Argeliers (11120), in Aude (regio Occitanie).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod