Huis verkopen

Prachtige villa met 4 slaapkamers, grote tuin, zwembad, jacuzzi en grote garage.

€ 425.000
Oppervlakte 132 m²
Perceel 1558 m²
Aantal kamers 5 kamers

A22626CST11 – Prachtige villa in een rustig deel van het populaire dorp Argeliers
biedt 132 m2 bewoonbare oppervlakte met, op de begane grond, een open lounge / eetkamer, gloednieuwe strakke ingerichte keuken, 3 slaapkamers (een ensuite) familie badkamer, bijkeuken en verdere douchekamer.
1e verdieping slaapkamer 4.
Het huis heeft dubbele beglazing, elektrische rolluiken, airconditioning met een gloednieuwe warmtepomp.
Aan de voorzijde van het huis heeft u een groot terras met een elektrisch zonnescherm en een spa van goede grootte op een terras met vlonders, prachtig zwembad geïnstalleerd in 2022, 9m x 4m, zomerkeuken.
Gelegen op een prachtig bebost perceel van 1612m2 volledig prive en vol met mediterrane planten en bloemen en schaduwrijke zitjes, plus een grote houten schuur.
Aan de voorzijde van het pand heeft u een grote parkeerplaats met grind, elektrische poorten en een uitstekende garage van 69m2 groot genoeg voor een kampeerauto met goede dakhoogte.
Alle voorzieningen op loopafstand, bezoek ten zeerste aanbevolen.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 425.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers5
 • Slaapkamers4
 • Badkamers3
 • ReferentieUF-A22626CST11

Locatie

Dit object ligt in Argeliers (11120), in Aude (regio Occitanie).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod