Huis verkopen

Object in Aude, Occitanie

€ 155.000
Oppervlakte 74 m²
Perceel 744 m²

Het vergt een beetje fantasie om jezelf in dit huis te wanen, want de eigenaren zijn aan het verhuizen en hebben overal dozen neergezet.
Dit huis met 4 slaapkamers en een tuin van meer dan 700 m2 biedt echter waar voor je geld.

Op de eerste verdieping is er een eetkamer, een keuken, een hal en toilet, een woonkamer met toegang tot een zeer privéterras, een slaapkamer met een klein terras, een badkamer en een grote garage.
Op de tweede verdieping leidt een gang naar 3 slaapkamers en een badkamer. Er is ook een mezzanine met terras die momenteel wordt gebruikt als studeerkamer.

Buiten heeft de tuin een beetje TLC nodig, maar heeft veel potentieel met een verscheidenheid aan fruitbomen, een kippenhok, een garage, etc..

De regio staat bekend om zijn vele buitenactiviteiten, zoals wandelen, paardrijden, fietsen, kajakken en zwemmen. Het huis zou perfect zijn voor een gezin

Prijs inclusief makelaarskosten : 155.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 142.202 €
Inbegrepen koperscommissie: 9%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 155.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI70914

Locatie

Dit object ligt in Arques (11190), in Aude (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod