Huis verkopen

Object in Aude, Occitanie

€ 139.000
Oppervlakte 107 m²
Perceel 107 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Een geweldige kans om je eigen stijl toe te voegen aan dit perceel van twee huizen!!! De keuze is aan jou – een groot familiehuis creëren of een inkomen verdienen met vakantieverhuur.

Huis 1 biedt woonruimte op 3 niveaus, met extra dakruimte klaar voor conversie (afhankelijk van de benodigde vergunningen).
De begane grond heeft een volledig uitgeruste eetkeuken, met een trap naar de salon op de eerste verdieping; de salon heeft een balkenplafond en toegang tot de kleine binnenplaats. Op dit niveau is er een toilet en bijkeuken. Nog een paar trappen leiden naar de ouderslaapkamer.
De tweede verdieping leidt naar nog een slaapkamer en twee doucheruimtes. Eén badkamer is afgewerkt met een inloopdouche en WC. Er is nog een mogelijkheid om de tweede doucheruimte af te maken, waarvan de leidingen al geïnstalleerd zijn.
Er is geen verwarming in dit huis.
De grote, onontwikkelde zolderruimtes zijn klaar voor conversie, zodra de juiste bouwvergunningen zijn verkregen. Er is dus potentieel om slaapkamers en een dakterras toe te voegen!
Het huis is bewoonbaar en moet nog worden afgewerkt.

Huis 2 heeft een keukengedeelte, met sanitair en elektriciteit, douche en toilet op de begane grond. Op de eerste verdieping een salon en 1 tweepersoonsslaapkamer. Er zijn elektrische wandverwarmers in de salon en slaapkamer. Dit huis is gebruikt als vakantiehuis met één slaapkamer; de eigenaren hebben hier gewoond terwijl ze het grotere huis renoveerden.

Dit project biedt veel potentieel zodra de renovatie is voltooid. (De huidige eigenaren waren van plan om door te breken om de 2 huizen te combineren – Afhankelijk van de juiste bouwvergunningen / nieuwe eigenaren zouden bouwvergunningen moeten aanvragen).
Er is een kleine gedeelde binnenplaats – groot genoeg voor een BBQ, tafel en stoelen om van ons zonnige klimaat te genieten!
Als je je eigen project wilt in het hart van de Languedoc, dan is dit echt iets voor jou.

Dit typisch Franse dorp heeft winkels – kruideniers, bar-bistro, postkantoor en dokters. Op enkele minuten van het Canal du Midi en op korte rijafstand van het UNESCO werelderfgoed Carcassonne.

Er zijn uitstekende vervoersverbindingen (bus of taxi) naar internationale luchthavens, TGV en snelwegen.

Moet gezien worden om gewaardeerd te worden!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 139.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI66865

Locatie

Dit object ligt in Capendu (11700), in Aude (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod