Huis verkopen

Object met zwembad in Aude, Occitanie

€ 290.000
Oppervlakte 191 m²
Perceel 1710 m²

Goed geproportioneerd landhuis met 5 slaapkamers, waarvan 3 ensuite, en een grote familiebadkamer. Terrassen en tuin met zwembad. Er is een zeer grote aangebouwde garage en een werkplaats.
Het huis wordt omringd door wijngaarden en boomgaarden. Op loopafstand van het Canal du Midi.
Dit grote huis ligt aan de rand van een minervoisdorp met faciliteiten en tussen appelboomgaarden en wijngaarden. Het heeft prachtig uitzicht op de Montagne Noire vanaf de terrassen.
Het is zorgvuldig gerenoveerd om een ruim huis te creëren en biedt 5 slaapkamers (3 ensuite), een familiebadkamer, een open salon, keuken en eethoek, met toegang tot een terras. Er is ook een bijkeuken met een toilet op de begane grond.
De omheinde privétuin heeft volwassen bomen en een zwembad. (Het zwembad functioneert niet/heeft wat herstelwerk nodig om volledig te functioneren).
De fosse beoordeling – vereist nieuwe installatie, (Schatting is beschikbaar 2023).
Het huis heeft originele kenmerken behouden om het licht van de oriëntatie op het zuiden te maximaliseren.
Gelegen op 20-25 minuten van het vliegveld van Carcassonne; 1 uur naar Toulouse, gemakkelijke toegang tot snelwegen en TGV:Treinen.
Verken de regio van wijngaarden, kastelen, Canal du Midi en 40 minuten naar de Middellandse Zeekust; en ongeveer 1 uur naar skigebieden.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 290.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers4
 • ReferentieBVI58478

Locatie

Dit object ligt in Capendu (11700), in Aude (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod