Huis verkopen

Object in de Aude, Occitanië

€ 749.000
Oppervlakte 342 m²
Perceel 61 m²
Aantal kamers 12 kamers

A18036AGU11 – Op slechts een boogscheut van de middeleeuwse stad Carcassonne ligt dit luxueuze, zorgvuldig bewaarde 19e-eeuwse Maison de Maître boordevol karakter en perfect geprijsd. Dit prachtige, hoogwaardige pand is instapklaar en zou perfect zijn voor een fulltime woning of een geweldige kans als Maison d’Hôtes of Boutique Hotel voor iedereen die geïnteresseerd is in het runnen van een eigen bedrijf in het zonnige zuiden van Frankrijk. Uitgestrekt over vier verdiepingen beschikt dit unieke pand van 340 m2 over 6 slaapkamers met eigen badkamer, een appartement met 1 slaapkamer van 70 m2 en een binnenplaats van 60 m2, perfect om gasten te ontvangen in de schaduw van de majestueuze olijfbomen.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 749.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers12
  • Slaapkamers7
  • Badkamers7
  • ReferentieUF-A18036AGU11

Locatie

Dit object ligt in Carcassonne (11000), in Aude (regio Occitanie).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod