Huis verkopen

Object in Aude, Occitanie

€ 750.000
Oppervlakte 300 m²
Perceel 174 m²

Dit stijlvolle en elegante herenhuis is volledig gerenoveerd en heeft de perfecte centrale ligging met uitzicht op de middeleeuwse Cité van Carcassonne. Het heeft 7 prachtige ensuite slaapkamers dus het is perfect als een heerlijk ruim groot huis of het kan worden gerund als een Chambre d’hôtes bedrijf (zoals het nu is).

Het heeft al een zeer goede stamboom en een bewezen track record voor succes en substantiële inkomsten en biedt nog steeds potentieel om het verder te ontwikkelen als een toekomstige eigenaar dat wenst.
Perfect gelegen op loopafstand van de oude middeleeuwse cité en de stad vol cafés, restaurants en winkels.

Het souterrain heeft een eigen appartement voor eigenaren met twee slaapkamers in het gewelfde plafond met keuken, eetkamer en zitkamer en directe toegang tot de tuin.

De begane grond heeft een ontvangstruimte, gastenontbijtkamer en binnentuin, keuken en een slaapkamer ensuite. De eerste verdieping heeft een grote suite en dan nog een tweepersoons ensuite. De tweede verdieping heeft een tweede suite en nog een gastensuite.

De zolderruimte moet nog een beetje afgewerkt worden, maar kan nog een dubbele ensuite bieden (afhankelijk van de benodigde vergunningen).

Alle kamers zijn zorgvuldig en sympathiek gerenoveerd. Centrale verwarming op gas maakt dit een comfortabel, elegant huis of bedrijf.

Het werelderfgoed van Carcassonne is het op een na meest bezochte monument in Frankrijk en trekt tussen de 3-5 miljoen bezoekers per jaar, met bed and breakfast klanten die 12 maanden per jaar vanuit de hele wereld boeken.

Hoewel deze zeldzame vondst al een zeer succesvolle Chambre d’hôtes is, is er nog steeds potentieel voor groei. De huidige eigenaren runnen het als een lifestylebedrijf en sluiten het 3+ maanden per jaar.

Gemakkelijk bereikbaar voor vakantiegangers met het vliegveld van Carcassonne op slechts 10 minuten afstand en nog eens 6 vliegvelden op een uur of twee rijden.
Op minder dan een uur van de stranden en het skiën in de Pyreneeën en in de buurt van vele andere bestemmingen.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 750.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers8
 • Badkamers7
 • ReferentieBVI26501

Locatie

Dit object ligt in Carcassonne (11000), in Aude (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod