Huis verkopen

Object met zwembad in Aude, Occitanie

€ 1.590.000
Oppervlakte 557 m²
Perceel 1205000 m²

Dit unieke object ligt in het hart van een terrein van 120 hectare dat verreikend uitzicht biedt op de omringende heuvels, Pyreneeën en het platteland. Over de hoeveelheid grond kan onderhandeld worden als je minder nodig hebt of juist meer wilt.
Vol met wild leven in een zeer natuurlijke omgeving. Op de top van de heuvel staat het hoofdgebouw dat in 2003 is gebouwd en een ruime begane grond biedt met een keuken, eetruimte, salon met een enorme open haard, bar, toiletten en een terras dat leidt naar het terras en het zwembad.
Op de eerste verdieping is het momenteel verdeeld in 2 x 3 ensuite slaapkamerappartementen die kunnen blijven of gemakkelijk kunnen worden veranderd om te worden opgenomen in het gebouw om er een gezinswoning van te maken in plaats van een bedrijf.
Beide hebben een eigen ruime woonkamer en keuken met een terras en uitzicht op de Pyreneeën.
De aparte villa met 6 slaapkamers ligt lager op de heuvel, geheel privé, met een eigen zwembad. Er is wat opknapwerk te doen in de villa omdat deze eerder is verhuurd.
Daarnaast zijn er verschillende bijgebouwen, waaronder een wasserette, clubhuis met bar, eethoek en badkamer.
12 hondenkennels en 2 zeer grote hangars.
Dit is een project dat kan worden voortgezet als een commerciële onderneming of met wat werk kan worden veranderd in een spectaculair familiehuis met het beste uitzicht in de regio.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 1.590.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers13
 • Badkamers12
 • ReferentieBVI25482

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Carcassonne (11000), in Aude (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod