Huis verkopen

Object in Aude, Occitanie

€ 150.000
Oppervlakte 260 m²
Perceel 467 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Een indrukwekkend groot huis met ruime kamers en elegante verhoudingen met een garage en een ruime, volgroeide tuin aan de rand van Carcassonne.

Het huis komt binnen vanaf de weg in een brede gang met een dubbele woon- en eetkamer aan de linkerkant. Aan de achterkant van het huis vind je een grote, warm aanvoelende keuken met toegang tot het buitenzitje met uitzicht op de tuin. De keuken heeft ook veel opbergruimte en een wasruimte aan de achterkant. De woonkamer heeft ook uitzicht op de tuin.

Via de elegante trap naar boven kom je bij een aantal grote slaapkamers.

Vanaf de begane grond loop je ook direct de garage in, waar je veilig kunt parkeren op slechts een paar minuten van het centrum van Carcassonne.

De trap daalt ook af naar het tuinniveau waar veel kelderruimte is en een ruime tuin met volwassen bomen en rozen.

Het huis is een leeg canvas voor iedereen die op zoek is naar een huis uit die tijd in een bloeiende toeristische gemeenschap met goede vervoersverbindingen. Het Canal du Midi ligt op slechts een paar minuten afstand, samen met tal van bars en restaurants en het UNESCCO werelderfgoed van Carcassonne cité ligt op minder dan 10 minuten afstand. Carcassonne is een groeiende stad met moderne voorzieningen zoals een gloednieuw ziekenhuis, een geweldig onderwijssysteem, gezondheidszorg, bloeiend entertainment en sociale evenementen het hele jaar door, niet alleen in de zomermaanden.

De Middellandse Zee en skiën liggen beide op minder dan 90 minuten afstand en er zijn 4 internationale luchthavens op minder dan 2 uur afstand in Carcassonne (op 20 minuten afstand), Toulouse, Montpelier en Perpignan.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 150.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI70548

Locatie

Dit object ligt in Carcassonne (11000), in Aude (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod