Huis verkopen

Object met zwembad in Aude, Occitanie

€ 2.450.000
Oppervlakte 900 m²
Perceel 34714 m²

Ontdek dit historische, volledig gerenoveerde domaine dat echt het beste van het Zuid-Franse leven biedt!

Gelegen op een bevoorrechte verhoogde positie, omringd door privégrond, tuinen en naburige wijngaarden, heeft dit fantastische landgoed 360 graden uitzicht, ook op de bergen van de Pyreneeën.

Dit historische stenen domaine is liefdevol gerenoveerd en volledig gerestaureerd gedurende bijna twee decennia. Terwijl veel van de originele kenmerken bewaard zijn gebleven, zoals stenen muren, zichtbare houten balken, originele vloeren en een aantal originele deuren en ramen, is dit pand vakkundig up-to-date gebracht met modern comfort in het achterhoofd.

Het huis is voorzien van centrale verwarming en houtkachels en biedt 900 m2 bewoonbare ruimte, nog afgezien van de extra bijgebouwen, garages, poolhouses, werkplaatsen, schuren en wijnkelders!

Dit unieke landgoed heeft vijf aparte, volledig onafhankelijke huizen met 18 slaapkamers, 12 badkamers en een extra toilet, elk met een eigen keuken en leefruimte. Het prachtige domaine biedt kopers de flexibiliteit om inkomsten te genereren, evenementen te organiseren en zelfs om meerdere families samen te laten wonen of op vakantie te laten gaan.

Het landgoed laat het beste zien van wat Zuid-Frankrijk te bieden heeft – prachtig uitzicht, een mild klimaat waarvan genoten kan worden met twee aparte zwembaden, een zomerkeuken en een overdekte entertainmentruimte, volgroeide tuinen in mediterrane stijl, een kinderspeelplaats en een ondergrondse tv-ruimte.

Ondanks de privéomgeving ligt dit prachtige domaine op slechts een klein eindje rijden van de dichtstbijzijnde scholen, winkels, artsen en bakkerijen. Het heeft goede verbindingen, vlakbij een TGV-station, op slechts 15 minuten van een internationaal vliegveld en op slechts 1 uur van de Middellandse Zeekust.

Kom dit spectaculaire huis vandaag nog ontdekken!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 2.450.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers18
 • Badkamers12
 • ReferentieBVI71858

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Carcassonne (11000), in Aude (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod