Huis verkopen

Object met zwembad in Aude, Occitanie

€ 338.000
Oppervlakte 193 m²
Perceel 617 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Dit prachtig gerenoveerde dorpshuis met 4 slaapkamers heeft een grote privétuin van 250 vierkante meter met uitzicht op en beschutting van zijn eigen rij bijgebouwen – een perfecte onderhoudsvriendelijke buitenruimte met een bovengronds zwembad voor de zwoele zomerdagen!

De begane grond bestaat uit een ruime woonkamer aan de ene kant die leidt naar een bijkeuken en een deur naar een schuur. Aan de andere kant is een rustieke keuken/eetkamer in boerderijstijl met een grote open haard, veel oppervlakken en opslagruimte en een dubbele spoelbak met uitzicht op de tuin.

Via de elegante trap op de eerste verdieping met zijn prachtige houten vloeren bereik je twee ruime slaapkamers met hoge plafonds, waarvan er een een eigen badkamer heeft. Een extra goed gerenoveerde en aantrekkelijke badkamer met bad op pootjes en een grote inloopkast grenst aan de andere slaapkamer en bedient ook de twee slaapkamers boven.

De tweede verdieping is een verbouwde zolderruimte die is omgetoverd tot twee even grote slaapkamers met meerdere dakramen die voor veel natuurlijk licht zorgen. Een van de slaapkamers heeft ook een aantrekkelijk bad.

Het huis ligt op het zuiden met een aangrenzende schuur die gedeeltelijk gerenoveerd is en een project kan zijn voor iemand om het huis heel gemakkelijk verder uit te breiden – met deuren die al aanwezig zijn om het huis op elke verdieping te verbinden – vraag ons om meer informatie. (afhankelijk van de benodigde vergunningen)

Buiten zijn nog twee opslagruimtes, rijp voor conversie met uitzicht op de Pyreneeën en garageruimte. Voor wie echt van tuinieren houdt, is er bij het huis ook nog een moestuin van 462 m2, iets verderop in het laantje.

Het dorp ligt op minder dan een half uur van het dichtstbijzijnde internationale vliegveld van Carcassonne en op minder dan een uur van Toulouse. Het huis heeft een prachtige ligging voor allerlei activiteiten met de Zwarte Bergen in de ene richting en de Pyreneeën in de andere en de Middellandse Zee allemaal binnen handbereik.
Het UNESCO-werelderfgoed van Carcassonne ligt op 30 minuten afstand; de dichtstbijzijnde stad met supermarkten en alle voorzieningen ligt op slechts 10 minuten afstand.

Het huis heeft vloerverwarming, radiatoren en een houtkachel in een prachtige open haard. Alle renovaties zijn van hoge kwaliteit. De aangrenzende aangrenzende schuur is al voorbereid voor verdere renovatie als je de ruimte wilt uitbreiden en het meeste werk is al voor je gedaan!

Dit object is een ideaal vakantiehuis of bestemming voor iemand die op zoek is naar een goede kwaliteit van leven. Vraag ons vandaag nog om meer informatie

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 338.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI72779

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Carcassonne (11000), in Aude (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod