Huis verkopen

Object met zwembad in Aude, Occitanie

€ 760.000
Oppervlakte 325 m²
Perceel 171600 m²

Ontdek dit spectaculaire domaine genesteld in 17 hectare privégrond. Dit historische domaine wordt omringd door een prachtig landschap en fabelachtige uitzichten en geniet volledige privacy zonder naaste buren. Het heeft veel van zijn historische karakter behouden, maar het is liefdevol gerenoveerd gedurende vele jaren met dubbele beglazing en omkeerbare verwarming / airconditioning.

Dit zeer comfortabele domaine heeft geen werk nodig en is verdeeld over een hoofdgebouw met 5 slaapkamers, met twee extra volledig onafhankelijke huisjes / maisonnettes met 2 slaapkamers die volledig zijn uitgerust en geschikt zijn voor het bezoeken van vrienden en familie, wonen met meerdere generaties of voor het genereren van inkomsten (gites, chambre d’hotes / BnB of zelfs evenementen – afhankelijk van de benodigde vergunningen). Daarnaast is er een apart gedeelte dat geschikt is om in te wonen met twee slaapkamers en een fantastisch uitzicht.

Het object heeft een prachtig privézwembad en tal van andere bijgebouwen, waaronder een garage, wasruimte, kippenhok, stallen en andere schuren. Het land rondom het huis biedt niet alleen privacy en prachtig uitzicht, maar is ook geschikt voor paarden of andere dieren. Er zijn talloze wandel- en ruiterpaden direct rond het huis en het is echt een paradijs voor natuurliefhebbers.

Ondanks dat het huis in zo’n vredige oase ligt, is het maar een klein eindje rijden naar de dichtstbijzijnde dorpen met alle voorzieningen (waaronder winkels, bakkerijen, markten, apotheken en scholen) en 15 minuten rijden naar de dichtstbijzijnde grotere stad met nog meer winkels – Castelnaudary. Dit fantastische domaine ligt ook op iets meer dan 1 uur van de Middellandse Zeekust en heeft het hele jaar door een mild klimaat. Het huis is goed aangesloten op binnenlandse en internationale transportverbindingen, waaronder slechts 30 minuten van een internationaal vliegveld (Carcassonne) / treinstation en minder dan 1 uur van een groot internationaal vliegveld (Toulouse).

Dit prachtige domaine is geschikt voor een gezin dat de Franse levensstijl wil omarmen, om misschien een toeristisch/inkomstengenererend project te doen, of zelfs om paarden of andere dieren te houden op het omliggende privéland. Wacht niet langer, neem contact op om je bezoek te boeken!

Andere DPE’s zijn beschikbaar op aanvraag

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 760.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers11
 • Badkamers5
 • ReferentieBVI73952

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Castelnaudary (11400), in Aude (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod